Exodus uit de vuurtoren

Dina-Perla’s Exodus uit de vuurtoren, Schaduw achter en gezicht naar de zon

Nieuwe editie! Dina-Perla’s biografie Exodus uit de vuurtoren, schaduw achter en gezicht naar de zon


New edition! Dina-Perla’s biography Exodus from the lighthouse, shadow behind and face towards the sun. Make the English version happen and donate today.

Dina-Perla groeit op in de joodse orthodoxie en een verstikkende werkelijkheid, waarin niets is wat het lijkt. Als jong meisje vecht Dina-Perla voor vrijheid en liefde, ontvlucht haar ouderlijk huis en besluit nooit meer terug te keren. Exodus uit de vuurtoren, met als hoofdtitel Schaduw achter en gezicht naar de zon, is een meeslepende onthulling en behandelt Dina-Perla’s bijzondere levenslessen uit die bewogen periode. Nooit eerder is een dergelijke entourage achter gesloten deuren, waaronder haar tijd op de orthodoxe school het Cheider, immers zo indringend en van binnenuit beschreven als nu.

Tien jaar na haar ontsnapping wordt Dina-Perla geconfronteerd met haar biologische kinderloosheid en gaat ze op onderzoek uit. Is het mogelijk om het geheel te ontrafelen? De autobiografie behandelt spiegelende getuigenissen, gefocust op de beleving van toen. Vanuit spiritueel oogpunt worden geëmancipeerde vrouwen geboren. Sterke vrouwen daarentegen, ontstaan door het leven.

Bestel een digitale kopie van Dina-Perla’s boek Exodus uit de vuurtoren via e-mail. Beschikbare formats zijn standaard, EPUB en MOBI.