Levende sierlijkheid

Levende sierlijkheid

Dina-Perla’s gids Levende sierlijkheid

Wie op toegankelijke wijze kennis wil maken met de basisbeginselen van de Kabbala en met de eigen wensen, is hier aan het juiste adres. Elk individu heeft immers een volmaakt beeld van de perfecte toestand, dat niet door wie of wat dan ook wordt opgelegd en als leidraad dient. Dit persoonlijke idee wordt de levenswegformulering genoemd. De mens wil geluk en welzijn handhaven en natuurlijk liever vergroten. Als doelmatige gids waarin de basisprincipes aan bod komen, ondersteunt Levende sierlijkheid op het levenspad, zonder dat er enige overbelasting optreedt.

Gebaseerd op de Kabbala is het filosofische systeem de epistempiriologie ontstaan. In de epistempiriologie wordt de innerlijke mens aangesproken die, onafhankelijk van het doen en laten van anderen, het beste uit het leven kan halen. De denominatie epistempiriologie bestaat ten slotte uit twee wetenschappelijke gebieden, namelijk epistemologie – van het Griekse woord episteme – kennis – en empiriologie – van het Griekse woord empiria. Beide zijn samengevlochten en theorie en praktijk zijn onscheidbaar.

Dit boek over de basisprincipes uit de Kabbala is in een helingsfase tussen vader en dochter tot stand gekomen. Het is een uitstekende gids om kennis te maken met de principes en om zelf onderzoek te doen met nieuwsgierigheid en zonder dogma’s. De auteur van het boek faciliteert de inhoud alleen maar en maakt het voor iedereen toegankelijk. Het boek vertegenwoordigt niet Dina-Perla’s eigen overtuigingen en (steeds veranderende en evoluerende) manier van leven. Daarom heeft Dina-Perla besloten om de verkoop van het boek niet te pushen. Bestel een digitale kopie van Dina-Perla’s gids genaamd Levende sierlijkheid via e-mail. Beschikbare formats zijn standaard, EPUB en MOBI.